Mina tjänster

PERSONLIG KOSTKONSULTATION

Låt mig hjälpa dig att se över dina kostvanor i ett eller flera personliga möten. Välj mellan ett engångstillfälle där du får en analys för insikt och inspiration samt en plan att följa på egen hand, eller en djupare analys där jag sedan vägleder och coachar dig under några veckor. Se nedan. 

”Ellinor -Dina tips och råd har hjälpt mig och min mage så himla mycket. Du gjorde verkligen skillnad. Och visst, ibland kan jag komma in i perioder där magen inte är helt stabil men tack vare dig så tycker jag att jag alltid har verktyg att ta till.” /Charlotte

Kostkonsultation

En 60 minuters konsultation där vi tillsammans kartlägger nuläget och gör en förändringsplan utifrån din målsättning som du sedan följer på egen hand.

Fördjupad kostkonsultation

En inledande 60 minuters konsultation där vi tillsammans grundligt kartlägger nuläge och målbild samt, om det bedöms vara aktuellt,  startar upp en veckas kostdagbok.

Inför andra träffen (60 min) är eventuell kostdagbok inskickad. Utifrån resultatet i den samt kartlagt nuläge och målbild tar vi tillsammans fram en förändringsplan. 

Vid träff nummer tre till fem (30 min var) stämmer vi av och jag coachar dig genom förändringsresan. Tillsammans hanterar vi eventuella motstånd som dyker upp och justerar planen/målbilden om det behövs. Allt med målsättningen att förändringen ska implementeras som en naturlig del av ditt liv.

Tidsperspektivet från inledande konsultationen till sista träffen är ca 8 veckor.

FÖRELÄSNINGAR

Med min övertygelse och inspiration i att de flesta av oss äger makten att påverka vår egen hälsa vill jag dela med mig av både kunskap och insikter. Den bästa motivationen är den som kommer inifrån och med ett grundat ”varför?” är det lättare att göra en förändring som består. 

Jag föreläser gärna för er, stor som liten grupp, och anpassar mina föreläsningar efter era önskemål. Pris enligt offert. 

 

Det finaste vi har – en föreläsning för föräldrar som ger en grundkunskap i hur vi kan tänka och agera för att ge våra barn en bra start i livet när det kommer till kost och rörelse. Passande för en föräldragrupp på en öppen förskola, ett föräldrakooperativ eller för ett privat sällskap.

Kostupplägg för den idrottande tonåringen – en föreläsning för idrottande tonåringar och deras föräldrar. Passande för ett idrottslag eller träningsgrupp som vill öka förståelsen för kostens betydelse för idrottsprestationen. Kan kombineras med att vi gör ett bra mellanmål tillsammans som avslutning.

Den balanserade elitmotionären – Västskebalans, träningsbalans, näringsbalans och … återhämtningen. En föreläsning för er som lägger mycket tid och energi på träning av olika slag för att prestera i olika motionslopp. Hur viktig är balansen i näring, träning och vila? Vad händer när det blir en obalans? Passar kompisgänget som hittat glädjen i att ha gemensamma och individuella mål.