Om mig

 Jag är en civilingenjör som mitt i livet valde att styra in på en annan väg. En väg som gett mig både en mening jag tidigare saknat i arbetslivet och en kunskap som gjort mig tryggare både som människa och mamma.

 Jag har en bakgrund som elitfriidrottare och under den perioden i livet lärde mig att det var jag och ingen annan som bar ansvaret för vilka förutsättningar jag själv ville ge mig som idrottare. Det var också något vi kontinuerligt pratade om och fick vägledning i.

 

Under åren har jag på riktigt insett att detsamma gäller oavsett om jag är elitidrottare eller inte. Som elitidrottare är målsättningen att prestera efter bästa förmåga i sin idrott, i det vanliga livet handlar det om att ge sig själv förutsättningarna för ett långt och hälsosamt liv. För det krävs kunskap och medvetna val.

 

Min drivkraft och min ambition är att hjälpa andra att hitta sin väg och sina val för att aktivt och hälsosamt liv!